Nordlys Vind henter energi gjennom vindkraft i Troms fylke, og har sitt fokus på en bærekraftig fremtid. Vårt oppdrag fra Prime Capital var å utvikle en logo og visuell profil, samt en nettside for Nordlys Vind.

Proud supplier of renewable energy

Vindkraft har vært og er fremdeles en kontroversiell del av energi-Norge. Det er store installasjoner med rene og naturlige hensikter. Vi ønsket å lette på de tunge inntrykkene gjennom et lett og mildt visuelt uttrykk. Rekken av vindmøller har et rent og enkelt geometrisk avtrykk som igjen danner grunnlaget for et dekorativt mønster i den visuelle profilen. Her er det også assosiasjoner til snøkrystallene og det nordlige. Fargene er inspirert av nordlysets fargepalett og den blå himmelen hvor vinden kommer fra.

Logo og visuell profil Stavro Vind

Stavro Vind er et annet vindkraftprosjekt fra Prime Capital, – alltid kjekt med kunder som kommer tilbake. Dette prosjektet ligger nordvest for Örnsköldsvik i Sverige, spredt ut over et større skogsområdet mot Blodsberget og Blackfjellet. I tråd med det uttrykket vi hadde gitt Nordlys Vind, videreutviklet vi logo og visuell profil basert på Stavro Vinds naturlige rammer. Granskogens enkle uttrykk ble elementet vi hentet inn sammen med vindmøllens. Hovedfargen ble selvfølgelig hentet fra skogens grønne og naturlige farge.

Nettside Nordlys Vind

Til nettsiden var det også viktig å fortsette et rent og enkelt visuelt uttrykk med stor styrke i billedbruken. Når man arbeider i så storslagne rammer som her, er det nesten vanskelig å ikke få flotte natur- og prosjektbilder underveis. Implementeringen av disse har gitt en enkel, oversiktlig og flott nettside.

Nordlys Vind – Logo og visuell profil