Ledaal Park. Navnet i seg selv bærer bud om et boligprosjekt utenom det vanlige. Da trengs det også et reklamebyrå utenom det vanlige.

Prosjektet består av 36 herskapelige leiligheter i det historisk verdifulle Hermetikkvartalet, midt i det ærverdige villastrøket på Eiganes i Stavanger. Gjennom effektiv målrettet innhenting og oppfølging av interessenter er flesteparten av leilighetene solgt – uten tradisjonell markedsføring som side opp og side ned med avisannonser, Finn-annonsering og nettbannere.

Men siden et herskapelig boligprosjekt fortjener et herskapelig salgsprospekt, har vi laget en særdeles delikat og innholdsrik bok som gir deg hele fortellingen om Ledaal Park, all nødvendig prosjektinformasjon – og litt til. I tillegg kommer utrolig lekre 3D-illustrasjoner og en innholdsrik nettside med vår egenutviklede modul for salgsoversikt. Alt innhold er selvsagt laget av oss AD. Moment.

En stor takk til Base Bolig som ga oss tillit som byrå for Ledaal Park og til EiendomsMegler 1 Eiganes for et dynamisk samarbeid.


Ledaal Park 3D-illustrasjoner

Lagre