Frank/kreativ tekstforfatter/streng prosjektleder søkes

Vi har allerede en tekstforfatter/prosjektleder som heter Frank. Han er flink til å skrive og har kontroll på en hel haug med prosjekter. Det eneste aberet med Frank, er at han bekymrer seg over arbeidsmengden. Og vi kan ikke ha en bekymret Frank. Derfor vil vi ha enda en Frank. Da tror vi Frank slutter å være bekymret. Samtidig er det greit om du heter noe annet enn Frank.

I AD. Moment jobber vi med kunder fra de fleste bransjer. Du må derfor være nysgjerrig og ha genuin lyst til å forstå hva kundene driver med og hva de ønsker å oppnå med hjelp av AD. Moment. Som tekstforfatter må du altså være lyttende og ha god dialog med kundene, og samtidig være både kreativ og nøyaktig i din formidling.

I prosjektlederrollen drar du ut i møter og vender tilbake til kontoret for å styre prosjektet i mål, i tett samarbeid med AD, webdesigner og grafisk designer. Da må du av og til ta på deg den strenge masken, for som alle vet: designere er ikke spesielt gode på struktur. Kontakt med underleverandører er også en del av jobben, men disse skal du være snillere med. Å levere topp kvalitet til avtalt tid, er i korte trekk det du skal gjøre som prosjektleder.

Om oss

Fornøyde kunder, hardt arbeid og et høyt kreativt nivå er blant årsakene til at AD. Moment reklamebyrå har vært i bransjen lenger enn de fleste. Det blir oss fortalt at vi er flinke til å lytte til kundens ønsker, og at vi klarer å være både jordnære og utfordrende på samme tid. Det tar vi som fine komplimenter!

Vi en dessuten en god gjeng som har det kjekt på jobb. I arbeidsprosesser kommer teamwork foran soloprestasjoner, og vi er opptatt av å gjøre hverandre gode. Hos oss er det rom og takhøyde for både nytenkning og sprø idéer, noe vi egentlig vil ha litt mer av. Så hvis du kan tilføre oss noe der også – søk jobb hos oss!

Har du spørsmål, kontakt Stig-Erik Tokvam på 918 23 789 eller stig-erik@admoment.no.

Søknad sendes innen 15. august.