Déjà Vu Kita er Stavangers nye kveldskonsept med japansk mat.

Mannen bak er stjernekokken Øyvind Næsheim, som i nesten 10 år har reist verden rundt som kjøkkensjef for legenden Nobu Matsuhisas restaurantkjede Nobu. Nå har han kommet hjem for å lære siddiser å spise japansk izakaya, noe du Må smake! AD. Moment fikk det særdeles spennende oppdraget med å utarbeide logo og profil for konseptet, og du kan nyte våre kreasjoner sammen med Øyvinds lekre retter med norske råvarer og japanske smaker.

Déjà Vu Kita er Stavangers første Izakaya-restaurant. Izakaya er en sjanger innenfor det japanske kjøkkenet, moderne japansk mat med fokus på råvarene og stor omtanke for råvarenes opprinnelse. Folkelig og sosialt, og serveres verden over på alt fra puber til stjernerestauranter.

Déjà Vu Kita åpner onsdag 9. september, og du finner dem selvsagt i lokalene til Déjà Vu Delikatesser på Magasin Blaa i Stavanger sentrum.