Holmen Lofoten er en vakker edelsten i et av verdens vakreste smykkeskrin. Lofoten kalles, og er, verdens vakreste øygruppe. Å få lov til å finne frem tryllemidlene våre og få denne edelstenen til å skinne og briljere med sin fornydelige mat, hotell og opplevelser, ble en spennende reise. Velkommen til Sørvågen 68° N, velkommen til Holmen Lofoten!

Kitchen On The Edge Of The World

Holmen Lofoten hadde klare tanker om hvem som var i målgruppen deres og ønsket å legge markedsføringen i en ny og annerledes retning – det ekte, det autentiske, det ærlige og det bærekraftige. Vi utarbeidet skisser for logo/visuell profil som ble en innertier i forhold til det Holmen Lofoten søkte. I dag framstår de som det særdeles attraktive reisemålet som målgruppene deres søker, – og lovordene har blitt mange blant presse og reiselivsbransjen.

En moderne og lekker nettside som løfter frem alt de tilbyr fra nydelige menyer, overnatting og fantastiske naturopplevelser gjengitt på en god og oversiktlig måte. I tillegg designet vi aksidensmateriell og brosjyre, – og alt understrekte det ekte, det autentiske, det ærlige og det bærekraftige.